Home •

Brood-Banketbakkers

Meer in
categorie

Brood-Banketbakkers 38 uur (mogelijkheden interne opleiding) Leermeester aanwezig.

Word jij enthousiast van de heerlijke geur van versgebakken brood en overheerlijke banketcreaties? Ben jij een echte ambachtsman of -vrouw met een passie voor patisserie? Dan hebben wij dé perfecte vacature voor jou: Brood-Banketbakker bij Bakkerij Bartels !

Wat ga je doen? Als brood-banketbakker bij Bakkerij Bartels krijg je de kans om jouw creatieve talenten te laten schitteren. Je zult verantwoordelijk zijn voor het bereiden en bakken van diverse broodsoorten, van knapperige croissants tot smeuïg zuurdesembrood. Daarnaast word je uitgedaagd om verrukkelijke banketproducten te creëren, zoals luxueuze taarten, verrassende gebakjes en kunstzinnige chocoladecreaties. Jouw vakmanschap wordt de basis van de glimlach op onze klanten hun gezichten!

Waarom bij ons werken? Wij zijn niet zomaar een bakkerij. Bij Bakkerij Bartels maken we deel uit van een hecht team dat een passie deelt voor ambachtelijke bakkerijproducten. Onze klanten worden keer op keer betoverd door de smaakexplosies die we creëren, en dat allemaal dankzij ons getalenteerde team. Als brood-banketbakker bij ons, word je gewaardeerd om jouw kennis, ervaring en creativiteit. We bieden een stimulerende werkomgeving waarin je jezelf kunt blijven ontwikkelen en je passie voor bakken verder kunt ontplooien.

Wat bieden wij? Naast een inspirerende werkomgeving en een gezellig team bieden we jou:

  • Een marktconform salaris, afhankelijk van jouw ervaring en vaardigheden.
  • Mogelijkheden tot bijscholing en trainingen om jezelf te blijven ontwikkelen in het vak.
  • Een fulltime dienstverband (38 uur) met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.
  • De kans om bij te dragen aan het succes van een bloeiend en gepassioneerd bedrijf.

Heb je interesse in een vacature, neem dan contact met ons op via personeelszaken@bakkerijbartels.nl 

Meer laatste nieuws