Voor bake-off en diepvriesproducten gaat u naar:

iBread

iBread

iBread is een worstenbroodje gemaakt van meelwormen. En daarom goed voor het milieu. Het zit daarnaast boordevol vezels en eiwitten! Ga jij het ook proberen?

Verantwoord en duurzaam ondernemen wordt steeds belangrijker. We hebben te maken met overbevolking, klimaat verandering en we eten teveel vlees waardoor dieren óf niet goed behandeld worden óf we straks een voedseltekort krijgen. Juist daarom moeten we nu stappen ondernemen om deze problemen aan te pakken met innovaties. Eén van deze oplossingen is het eten van insecten. In Azië doet men dit al jaren en wordt het al heel lang gebruikt als delicatesse. En de wereld heeft een overvloed aan insecten, dus waarom zouden we hier niet op inspelen?

iBread is zo’n innovatief product. Wat is iBread? Een worstenbroodje gemaakt van meelwormen. De meelworm is nog gezond ook; het zit boordevol vezels en eiwitten. Daarnaast heeft de meelworm van zichzelf al veel smaak, dus hoeft er weinig zout aan toegevoegd worden. Het heeft dezelfde smaak en structuur van een normaal worstenbroodje. Dus waarom zou je het niet proberen? Je proeft het verschil niet!

Binnenkort te bestellen op ibread.nl

wij zoeken
per direct nieuw personeel!

Brood-Banketbakkers gezocht 38 uur (mogelijkheden interne opleiding) Leermeester aanwezig.

deeg kneden